vrije training bahrein

Hieronder vind je de Nederlandse tijden waarop de uitzendingen van de vrije trainingen kwalificatie en de race in Bahrein starten. De vrije training op vrijdag kijk je hier niet dat doe je met de Viaplay app.


Pin On Sports

7 hours agoDe eerste twee vrije trainingen zijn achter de rug en dus staan nu VT3 en de kwalificatie op het programma.

. Max Verstappen heeft ook de laatste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein als snelste afgesloten. Starttijd Derde vrije training GP Bahrein 2021. Formule 1 GP Bahrein.

Bekijk hier de volledige uitslag. Toch vielen er vrijdag al wat dingen op. Het stuivertje wisselen aan kop tijdens de eerste vrije training in Bahrain maar uiteindelijk was het Max Verstappen die de snelste tijd klokte.

Hij werd op de voet gevolgd door Lando Norris die op zijn beurt Lewis Hamilton achter zich wist te houden. Formula One Calendar for 2022 season with all F1 grand prix races practice qualifying sessions. Hoe laat begint de Formule 1 GP van Bahrein.

De Nederlander was net als in de tweede training nipt sneller dan Ferrari-coureur Charles Leclerc. Zaterdag 27 maart 2021 3e vrije training. Vrije training 1 met de Viaplay app.

Om 1230 uur Nederlandse tijd ging in Bahrein het licht aan het einde van de pitstraat op groen voor de eerste vrije training van het jaar. Volg VT2 van de GP van Bahrein via ons liveblog. Als Esteban Ocon op het rechte stuk rijdt in zijn Alpine waait zijn sidepod van de auto af wat een grote puinhoop aan koolstofvezel achterlaat.

1 day agoMax Verstappen heeft tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Bahrein de snelste tijd op zijn naam gezet. Om 1600 uur krijgen alle F1-coureurs weer een kans om zich verder voor te bereiden op de kwalificatie en race. Live stream van de derde vrije training.

Zaterdag tijdens de kwalificatie wordt pas echt duidelijk hoe de teams zich tot elkaar verhouden. Het nieuwe Formule 1-seizoen is vrijdag daadwerkelijk van start gegaan met de eerste twee vrije trainingen voor de Grand Prix van Bahrein. 1 day agoFINISH - Pierre Gasly is verrassend het snelst in de eerste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein.

Data en tijden van de GP van Bahrein 2021. Hoogtepunten eerste vrije training Abonneer gratis je nu voor meer clips httpsbitly2oUmNi2 Meer Ziggo Sport. En na een paar minuten gaat het alweer op rood.

Wie gaat deze oefensessie als snelste besluiten. Vrijdag 26 maart 2021 2e vrije training. 1e vrije training van de GP van Bahrein 2021.

Uitslag eerste vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021. 1 day ago1e vrije training van de GP van Bahrein 2022. Pierre Gasly was verrassend de snelste in de eerste vrije training op het Bahrain International Circuit.

Aangezien het voorseizoen dit jaar maar drie testdagen telde en de vrijdagsessies in 2021 een half uur korter duren - een uur in plaats van anderhalf uur - dook een groot aantal rijders meteen de baan op. 1 day agoDe kop van het nieuwe Formule 1-seizoen is eraf. De 24-jarige Verstappen reed een snelste tijd van 132544 op het Bahrain International.

1300 uur 1400 uur Kwalificatie. Mercedes liet een voorzichtige opwaartse lijn zien. 1300 uur F1 GP Bahrein.

Max Verstappen heeft ook de laatste vrije training voor de Grand Prix van Bahrein als snelste afgesloten. 1600 uur 1700 uur. De Red Bull-coureur klokte een ronde van 131936 en was hiermee nipt sneller dan Charles Leclerc van Ferrari.

Volg de reacties van F1 fans op de derde vrije training via de hashtag gpbahrein. Max Verstappen heeft de tweede vrije training voorafgaand aan de Grand Prix van Bahrein als snelste man op de baan afgesloten net zoals hij dat in de eerste vrije training deed. De derde vrije training is in mindere mate representatief voor de belangrijkste sessies.

Mercedes liet een voorzichtige opwaartse lijn zien. Om 1300 uur Nederlandse tijd gaat het licht voor het eerst in 2022 op groen in een officieel raceweekend. Charles Leclerc eindigt als tweede en Carlos Sainz completeert de top drie.

De derde vrije training van de Bahrain Grand Prix gaat van start om 1300. De Nederlander was net als in de tweede training nipt sneller dan Ferrari-coureur Charles Leclerc. Max Verstappen was de snelste man op vrijdag in Bahrein kan hij die lijn doortrekken naar de zaterdag.

Uitslag tweede vrije training Formule 1 GP Bahrein 2021. Vrijdag 18 maart 2022. Max Verstappen noteerde tijdens de tweede vrije training voor de Grand Prix van Bahrein de.


Formula 1 To Return To Turkey As Four More Races Are Added To The 2020 F1 Calendar Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix Grand Prix Grands


Verstappen Valt Stil Aan Het Begin Van De Vrije Training In Bahrein Bahrein Red Bull Racing Training


Pin Op F1 Nieuws


Max Verstappen Snelste In Eerste Vrije Training Gp Canada Racingnews365 Canada Training Grand Prix


Red Bull Racing On Twitter Red Bull Racing Car Max Verstappen


Ferrari Verreweg Het Snelst In Laatste Vrije Training In Bahrein Bahrein Ferrari Training


Hyundai Accent Hyundai Cars Rally Car Hyundai Accent


F1 Coureurs Hebben Moeite Met Hitte In Bahrein Ferrari Formula One Formula 1


Vgufpyfv6a0iom


Max Verstappen Estime Que La Spec C Du Moteur Renault Est Moins Puissante Que La Spec B En Course Les Progres Etaient S Max Verstappen Formule 1 Estime De Soi


Top Shots 10 Of The Best Photos From The Bahrain Grand Prix Formula 1 Bahrain Grand Prix Grand Prix Formula 1


Austrian Grand Prix 2017 Live Stream Austrian Grand Prix Monaco Grand Prix Grand Prix


Verstappen Mist Snelheid Op Rechte Stuk In Bahrein Bahrein Training


So Here A Drifting F90 For You Guys Formula1 Ferrari F1 Formula 1 Car Indy Cars


Lan T0 Ezjfm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel